tifo02 10 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با سلام خدمت دوستان تبلت gtab با برد t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 رو بدون گذاشتن فلت lcd با فایل T739-MAINBOARD-V2.2 JTX_new2015-3-22_gsm mithun roy فلش کردم باز مشکل به هم ریختگی تصویر lcd داره با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 بنده با این فایل زدم مشکلی برام پیش نیومد. T739-MAINBOARD-V2.2 JTX [G-tab P700+] more-farsi [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با سلام خدمت دوستان تبلت gtab با برد t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 رو بدون گذاشتن فلت lcd با فایل T739-MAINBOARD-V2.2 JTX_new2015-3-22_gsm mithun roy فلش کردم باز مشکل به هم ریختگی تصویر lcd داره با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید درود دوست عزیز اگر توجه کنید مین برد شما تاریخش جدید هست و با اون فایل مال یه ورژن پایین تر هست اما مشکل شما با تعویض ال سی دی قابل حل است اما اگر فایل با همین تاریخ بنده یا دوستان دیگه موجود بود میدیم خدمتت لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 بهترین راه تعویض السیدی هستش چونکه دیگه با همون تاریخ مینبرد هم فلش میزنیم تصویر درست نمیشه وبایستی السیدی فقط عوض بشه لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 ولی من ال سی دی جا نزده بودم یعنی بدون ال سی دی فلش کردم که اینطور شد لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 ولی من ال سی دی جا نزده بودم یعنی بدون ال سی دی فلش کردم که اینطور شد دوست عزیز ال سی دی ورژنی اون ورژن به اون رام شما نمخوره واسه تعویض هم اگر اقدام کرده باشید واسه تبلت های دیگه میبینید چند تا تست میکنید همه به یک شکل هستند و به تبلت میخورن ولی از اون چند تا فقط یکی میخوره امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 دوست عزیز ال سی دی ورژنی اون ورژن به اون رام شما نمخوره واسه تعویض هم اگر اقدام کرده باشید واسه تبلت های دیگه میبینید چند تا تست میکنید همه به یک شکل هستند و به تبلت میخورن ولی از اون چند تا فقط یکی میخوره امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم منظورت گرفتم دوست عزیز ولی چند وقت پیش یه همچین مشکلی برام پیش اومد دادم دست یکی از همکارا برام اوکی اش کرد بدون تعویض ال سی دی لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با تشکر از Cortana دوستان این کار که بدون lcd گوشی رو فلش بزنیم حتما مشکل پیدا نمیکنه فقط یه احتمال هستش فایل فلش و شماره مین برد و تاریخ اگر یکی باشن که تبلت سالم و سلامت بالا میاد ولی اگر این مشخصات یکی نباشه با lcd و بدون lcd مشکل پابرجا خواهد بود. پس اول دقت در مشخصات مین برد رو لحاظ نمایید. موفق باشید. لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 بنده با این فایل زدم مشکلی برام پیش نیومد. T739-MAINBOARD-V2.2 JTX [G-tab P700+] more-farsi دوست عزیز این فایل پسورد داره لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با تشکر از Cortana دوستان این کار که بدون lcd گوشی رو فلش بزنیم حتما مشکل پیدا نمیکنه فقط یه احتمال هستش فایل فلش و شماره مین برد و تاریخ اگر یکی باشن که تبلت سالم و سلامت بالا میاد ولی اگر این مشخصات یکی نباشه با lcd و بدون lcd مشکل پابرجا خواهد بود. پس اول دقت در مشخصات مین برد رو لحاظ نمایید. موفق باشید. باتشکر از دوست عزیز استیوجابز اگه توجه کنید فایلی که فلش کردم تاریخش یه نمه بالاتر از ورژن تاریخ برده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.