hasan32 15 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 سلام خدمت دوستان عزيز اين مشكل روي گوشي با ورژن ورژن t00f_ww user_2.20.40 و t00j_tw user 2.20.40 با اندرويد 4.4.2 وجود داره. مراحل: 1-usb debugging رو فعال کنید. 2-درايور ديباگ رو دانلود كنيد. لينك http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE500CL/ASUS_Android_USB_drivers_for_Windows_20150212.zip 3-فايل زير رو دانلود كرده و از حالت فشرده خارج كنيد. لينك:MoreLocale - Download - 4shared - atlas rooz 4-morelocale.apk رو روي گوشي نصب كنيد 5-حالا گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و MoreLoale.bat رو اجرا كنيد. در نهايت اينتر رو بزنيد. 6-حالا گوشي رو از سيستم جدا كنيد و morelocale رو باز كنيد.گزینه Custom Locale رو انتخاب کنید و در قسمت Language کلمه fa را تایپ کرده و در قسمت Country نیز کلمه IR را تایپ کرده و سپس گزینه set را انتخاب نمایید. اين روش نياز به روت نداره و 100%تست شده. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 سلام خدمت دوستان عزيزمراحل رو به ترتيب اجرا كنيد. 1-usb debugging رو فعال کنید. 2-درايور ديباگ رو دانلود كنيد. لينك http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/ZE500CL/ASUS_Android_USB_drivers_for_Windows_20150212.zip 3-فايل زير رو دانلود كرده و از حالت فشرده خارج كنيد. لينك:MoreLocale - Download - 4shared - atlas rooz 4-morelocale.apk رو روي گوشي نصب كنيد 5-حالا گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و MoreLoale.bat رو اجرا كنيد. در نهايت اينتر رو بزنيد. 6-حالا گوشي رو از سيستم جدا كنيد و morelocale رو باز كنيد.گزینه Custom Locale رو انتخاب کنید و در قسمت Language کلمه fa را تایپ کرده و در قسمت Country نیز کلمه IR را تایپ کرده و سپس گزینه set را انتخاب نمایید. اين روش نياز به روت نداره و 100%تست شده. سلام دوست من کدوم مدل این گوشی فارسی نداره ؟ آخه من zen 5 -4 -7 پیش من اومده یا اینکه اخرین ورژنشون رو زدم فارسی دارن خودشون و نیازی به مورلوکال نیست میشه بیشتر توضیح بدید یا مدل دقیق گوشی رو ذکر کنید ؟ با تشکر :xxx رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 13 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2015 با احترام واسه اين مدل دو مدل از اينو مشتري آورده بود اصلا فارسي نداشت با lang enabler و نصب عادي morelocal فارسي نشد. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.