MR.Shafiei 63 ارسال شده در 11 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 2015 دوستان و کاربران عزیزم سلام. حتما براتون پیش اومده که براتون سونی z بیارن که در حالت روشنی وقتی به گوشی شارژر وصل میکنی هیچ عکس العملی نشون نمیده. و تو حالت خاموشی هم که شارژر وصل میکنید علامت شارژ میاد ولی شارژ نمیکنه. میتونین با سلوشن زیر این مشکل رو حل کنین. دوستان بیش از 5 مورد خودم حل کردم. 1000% تست شده توسط خود بنده. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 16 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2015 دوستان و کاربران عزیزم سلام. حتما براتون پیش اومده که براتون سونی z بیارن که در حالت روشنی وقتی به گوشی شارژر وصل میکنی هیچ عکس العملی نشون نمیده. و تو حالت خاموشی هم که شارژر وصل میکنید علامت شارژ میاد ولی شارژ نمیکنه.میتونین با سلوشن زیر این مشکل رو حل کنین. دوستان بیش از 5 مورد خودم حل کردم. 1000% تست شده توسط خود بنده. ممنون بابت اطلاعاتتون میشه یکم توضیح بیشتری بدین این تصویر مسیر سیم کشی رو نشون داده یا اینکه نوشته بالای تصویر رو مد نظر قرار بدیم و باطری و سوکت شارژ و سوکت باطری رو عوضش کنیم: چن روز جلوتر همین اتفاق برای منم افتاد متاسفانه بدون نتیجه گوشی رو عودت دادم متشکرم از راهنمائیتون من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 17 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2015 سه تا راه پیشنهاد داده 1 تست با باتری دیگه 2 تعویض سوکت شلرژ 3 تعویض کانکتور باتری موفق باشید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 18 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2015 دوستان این مشکل صددرصد با تعویض کانکتور باطری حله ولی قبل از اون حتما موارد اول و دوم رو چک کنید. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
همراه سبز 1 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2019 سلام بر همکاران محترم. در جواب سوال دوست عزیزمان. بعداز چک کردن مراحل بالا اگر جواب نگرفتید پشت سوکت شارژ یه خازن چهار پایه وجود داره.که دو به دو به هم راه داره.اون رو چک کنید.طبق عکس اگر بخواید از مسیر سوکت شارژ به قطعه اشاره شده برسید.میتونید از پایه دوم (کنار پایه مثبت سوکت شارژ) مسیر رو چک کنید. مشکل خودم اینطوری رفع شد. پیروز باشید لینک ارسال
saeedhack88 3 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2019 در ۱ ساعت قبل، همراه سبز گفته است : سلام بر همکاران محترم. در جواب سوال دوست عزیزمان. بعداز چک کردن مراحل بالا اگر جواب نگرفتید پشت سوکت شارژ یه خازن چهار پایه وجود داره.که دو به دو به هم راه داره.اون رو چک کنید.طبق عکس اگر بخواید از مسیر سوکت شارژ به قطعه اشاره شده برسید.میتونید از پایه دوم (کنار پایه مثبت سوکت شارژ) مسیر رو چک کنید. مشکل خودم اینطوری رفع شد. پیروز باشید دوست عزیز این قطعه مقاومت هستش نه خازن که بعد از دیود یکسوساز هستش.??? لینک ارسال
همراه سبز 1 ارسال شده در 4 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2019 ممنون دوست عزیز بابت نکته بینی و دقتتون. در هر صورت مشکل من با این روش حل شد. امیدوارم به شما هم کمک کرده باشه لینک ارسال
عامـٕـرتـش آذرخـش 0 ارسال شده در 4 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2023 سلام وقت بخیر خدمت شما بزرگان علم و خلاقیت/ لطفاً ی تعریف و توضیح ساده و مختصر بفرمائید با عکسش! (پدرم زندانییه ، یه گوشی سونی زد داره شارژ نمیگیره تحت هیچ عنوانی؛! خیلی فشار و غم داره این گوشیم براش یه جور تسکینه که شارژ نداره! قدرت خرید ی گوشی جدید هم نداریم براش بگیریم! لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2023 سلام یه سونی زد دارم شارژر متصل میکنم هی دائما پیغام متصل شدن شارژر و قطع شدن شارژ میده با شارژر دیگه تست کردم با کابل دیگه تست کردم مشکل پابرجاست قابل تعمیر هست پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.