ghodooss 90 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2015 ساخت اکانت در سایت چینی pan.baidu.com سلام امروز با یه اموزش دیگه در خدمت دوستان گل در پارتل هستیم ساخت اکانت در سایت چینی pan.baidu.com که بیشتر فایلهای چینی و .... در ان هست و میتوانید راحت تر فایلهای مد نظرتون رو دانلود کنید بریم سراغ اموزش اول به ادرس زیر میرویم لینک دانلود منیجر این سایت بعد انجام قسمتهای که نیاز به پرکردن روی دکمه ابی کلیک کنید ودر صفحه بعد هم روی دکمه ابی کلیک کنید لینک حاوی فعال سازی اکانتتون به ایمیل شما فرستاده میشه تا روی ان کلیک کنید و کار شما به پایان برسه من برای این کار ار گوگل کروم استفاده کردم امید وارم بدردتون بخوره یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اقا ثبت نام که میکنم میرم ایمیل واسه تایید قسمت دوم شماره تلفن میخواد کسی میدونه چطوری باید رد کرد اون مرحله رو لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 اقا ثبت نام که میکنم میرم ایمیل واسه تایید قسمت دوم شماره تلفن میخواد کسی میدونه چطوری باید رد کرد اون مرحله رو http://forum.gsm-developers.ir/thread166.html موفق باشی رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 20 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2015 سلام کسی هسا اکانت بدیو برام درست کنه؟ هزینشو هر چی باشه میدم لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 20 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2015 سلام کسی هسا اکانت بدیو برام درست کنه؟ هزینشو هر چی باشه میدم سلام برای مشکل خودتون پست جدید میزنید نه این قسمت چون کاربر مفیدی هستید ایمیلتون رو خصوصی بفرستید تا براتون بسازم خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 دوستان با ساخت مشکل دارم طبق اموزش جواب نمیده بجایشماره امیل میزنم نمیشه ؟؟؟ irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.