kia mobile 26 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 با سلام دوست عزیز مشگل صد در صد ازهاردتون هست. لینک ارسال
Ebi110 0 ارسال شده در 4 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2018 سلام بر دوستان عزیز من هم شبیه همین مشکل رو دارم که گوشی روشن میشه و بعد از باز کردن ریستارت میشه بازگشت به تنظیم کارخانه زدم همچنان مشکل داره و از طریق بوت لودر هم ریست فکتوری زدم باز مشکل داره . نکته ای که امتحان کردم میگم شاید دوستان چیزی به ذهنشون برسه یکبار تا گوشی بالا اومد سریع همه برنامه هاشو حذف نصب کردم گوشی دیگه خاموش نشد اما عیبش اینه که وقتی خاموش و روشن میکنم دوباره همه نرم افزارهایی که حذف کردم روی گوشی است و ریست میشه باز. اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم. لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 4 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2018 سلام وقت بخیر دوست عزیز مشکل هارد هست لینک ارسال
Ebi110 0 ارسال شده در 4 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2018 در هم اکنون، yousef.ebadi گفته است : سلام وقت بخیر دوست عزیز مشکل هارد هست سلام خیلی ممنون لینک ارسال
Ebi110 0 ارسال شده در 4 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2018 سلام مجدد وقتی نرم افزارهاش رو حذف نصب کردم خاموش نشد دیگه الان 9 ساعته خاموش نشده ولی چرا وقتی گوشی رو ریستارت میکنم دوباره همه نرم افزارها برمیگرده روی گوشی؟ ممنون از انجمن خوبتون لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 5 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2018 در 6 ساعت قبل، Ebi110 گفته است : سلام مجدد وقتی نرم افزارهاش رو حذف نصب کردم خاموش نشد دیگه الان 9 ساعته خاموش نشده ولی چرا وقتی گوشی رو ریستارت میکنم دوباره همه نرم افزارها برمیگرده روی گوشی؟ ممنون از انجمن خوبتون نیم سوز شده به اصطلاح دیدین فلشا رو پاک میکنی پاک میشن بعد از سیستم جدا میکنی میزنی به سیستم بازم اطلاعات مکیاد سر جاش اینم دقیقا عین همونه فلش میمونه لینک ارسال
Ebi110 0 ارسال شده در 6 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2018 سلام مجدد و عرض ادب پس راه حل تعویض هارد هست ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.