hamed1028 15 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 با سلام خدمت همکاران عزیز...این گوشی مشکل شبکه داره وموقه درخواست موجودی یا رمز شارژ میخای وارد کنی روی همون صفحه انتظار میمونه اما مشکل انتن نداره اومدم فلشش کنم از ساپورت se فایلو دانلود کردم ولی این مدل نبود توی تب pda حتی بعد اپدیت... دو تا رام مخصوص فلش تول گرفتم یکی که کلا نشناخت دومی هم میخام فلش کنم فایل prepare میشه میگه گوشیو وصل کن... وصل میکنم ارور میده میگه usb debug فعال کنید اونم فعال میکنم بازم همون ارور میاد...دوستان کسی این مدل فلش زده؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 9 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 کسی که اینجا راهنمایی نکرد..حالا شاید کسی این مدل براش نیومده...گفتم نتیجرو اعلام کنم شاید بدرد همکارا بخوره متاسفانه موفق به فلش این گوشی نشدم اما مشکلش با دوبار آپدیت از داخل تنظیمات خود گوشی حل شد...اینم یه تجربه شخصی بود امیدوارم مفید باشه لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2015 این مدل مثل گوشی c2305 با فلش تولز فلش نمیگره من این بعضی از گوشی های سونی را که فلش تولز فلش نمیگره راحت با این نرم افزار فلش میزنم بدون دردسر نا نرم افزار WMShuaSetup [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.