yek_mobile 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2015 سلام دوستان من یه سونی دارم تا حالا 3 تا آی سی سوزونده گوشی نو هستش آیسی اولی که فابریک گوشی بوده بعد از زدن به شارژ سوخته عوضش کردم یکی دومی بعد از یه شب زدن به لب تاپ سوخته سومی هم بعد از زدن به شارژ 2باره سوخته سوکت شارژ هم عوض کردم بازم درست نشده کسی از دوستان تا حالا این مشکل رو حل کرده؟؟؟ لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2015 درود همکار عزیز بعد از تعویض آی سی ورژن گوشی را عوض کنید لینک ارسال
hesam 021 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2015 امتحان کردید ببینید که بعد از تعویض ایسی تغذیه گرمای روی ایسی تغذیه یا نقاط مختلف برد عادیه یا نه؟ لینک ارسال
yek_mobile 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2015 درود همکار عزیز بعد از تعویض آی سی ورژن گوشی را عوض کنید این کارو هم بعد از تعویض آی سی اولی انجام دادم گرما هم عادی هستش لینک ارسال
AHMAD-GSM 10 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 سلام.جریان کشی گوشی رو در حالت قبل پاور بعد پاور و ورودی شارژ رو بگید لطفا آموزش تخصصی نرم افزار برای اطلاع بیشتر با ای دی بنده تماس بگیرید. ترمیم بوت گوشی های هوشمند در کمترین زمان انلاک فکتوری تمامی گوشی های هوشمند با بهترین قیمت و کمترین زمان ممکن ساخت اپل ای دی امریکا در کمتر از ده دقیقه YAHOO ID: AHMADGSM11 باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست لینک ارسال
ali969 10 ارسال شده در 10 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2017 از کار افتادن تاچ سونی z3 با سلام و خسته نباشید: من یک گوشی سونی زد 3 دارم متاسفانه با تعویض چند تاچ و ال سی دی و حتی فلت اصلی هنوز مشگل کار نکردن تاچ پابرجاست لطف کنید مسیر و یا قطعه که مربوط به این قسمت میشه رو تو سولوشن برام بگذارید ..ممنون و سپاس لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 10 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2017 از کار افتادن تاچ سونی z3 با سلام و خسته نباشید: من یک گوشی سونی زد 3 دارم متاسفانه با تعویض چند تاچ و ال سی دی و حتی فلت اصلی هنوز مشگل کار نکردن تاچ پابرجاست لطف کنید مسیر و یا قطعه که مربوط به این قسمت میشه رو تو سولوشن برام بگذارید ..ممنون و سپاس سلام دوست عزیز.لطفا اولا برای تاپیک خود پست جداگانه بزنید سپس برای جلوگیری از خسارت ب گوشی ب یک تعمیرکار مجرب مراجعه فرمایید یاعلی لینک ارسال
ali969 10 ارسال شده در 11 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2017 سلام دوست عزیز.لطفا اولا برای تاپیک خود پست جداگانه بزنید سپس برای جلوگیری از خسارت ب گوشی ب یک تعمیرکار مجرب مراجعه فرمایید یاعلی با سلام دوست عزیز :بنده همکار هستم در مورد این مورد نظر دوستان و همکارانو پرسیدم اگر راهی و نقشه ای موجوده من خودم دنبال کنم ... وگرنه خودم عقلم میرسه ..با تشکر لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.