vilson_ali 27 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 سلام به اساتید محترم یه s5 برام اومده مشکل انتن دهی داره بعضی جا ها انتن میده بیشتر جاها نمیده ضعف انتن داره اندروید گوشی 5.0 هستش منم با پندتا فایل فلش امتحان کردم باز مشکل پابرجاست گوشی رو بز کردم pf رو هیت گرفتم سیم انتن رو تعویض کردم انتن هوایی رو یه سره کردم بازم همونطوری میشه کمکم کنید ممنون. لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 دوستان اگه چهار فایله فلش کنم فرقی داره؟ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 5 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 دادا با چهار فایل یزن رام استرالیا اعلام نتیجه کن؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 دادا با چهار فایل یزن رام استرالیااعلام نتیجه کن؟ اخه رام های چهار فایل تبدیل شده از تک فایل هستن پس اگه تک فایل بزنم فرقی نداره . لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 اساتید یه برذ اوراقی گیر اوردم و pf و فیلتر انتن رو هم تعویض کردم انتن کلا رفت اما با pf خودش با ضعف داره میشه راهنمایی کنید.؟ لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 14 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2015 دوستان بالاخره مشکل حل شد هرچی مقاومت و خازن که کنار ایسی pf بود تعویض کردم . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.