Gladiator 14 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 درود از دوستان اگر کسی راهکاری برای حل مشکل دارد لطفا منو راهنمایی کنید. کارهای انجام شده: - روت - repaire network لازم بذکر است با باکس z3x عملیات repaire network کاملا انجام میشود. لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 از این پست استفاده کنید دوست من آموزش روت و ترمیم سریال g355h با باکس http://forum.gsm-developers.ir/thread1233.htmlz3x لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 4 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 دوست عزیز این گوشی سریال و بیس باندش سالمه ولی انتن ندارد لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 دوست من آنلاکش کردی؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 دوست عزیز من یدونه با این مشکل داشتم که با نرم افزار حل نشد اما با تعویض pf از یه برد دیگه مشکلم حل شد. لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 درود هنگام انلاک ارور میده لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 چه ایروری میده...به احتمال زیاد ایرور no rootبده که باید کاملا روت بشه.. میدونم روتش کردی ...بگرد ببین فایل روت odin هست با اون روتش کن حل میشه... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 درود گوشی و بلاخره انلاک کردم ولی بازهم مشکل اصلی پابر جاست از اساتید اگر راهنمائی دیگری هست ممنون میشم ارائه دهند لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 5 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 من راهی برا شما تو ذهن ندارم اما یه توصیه دارم از فلش رام و فابل های efs یا cert نامطمئن جدا خودارری کنید این مدل با فلش اشتباه خاموش میشه و برای زنده کردنش یا هارد باید تعوبض بشه یا بوت مربوط به ورژنش رو گیر بیارید این بلای بوده که سرم اومده خواستم شما هم در جریان باشید پس شدیدا احتیاط کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.