arash167 26 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 سلام مشتری میگه روزانه که مسیری میره از کوه رد میشه انتن قطع میشه میرسه به شهر انتن برنمیگرده مگر اینکه برگرده . محل سکونت فلش زدم درست نشد efs ریسیت کردم سریال دیگه رایت کردم الان انتن نمیاد و عدم ارائه سرویس میزنه یه مدت گذاشته باشه انتن میاد اما تماس های اضطراری است efs اولیش بک اپ داشتم رایت کردم بازم فرقی نکرد لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 4 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 imei . sn . basbund همش سالمه لینک ارسال
senator 16 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 سلام مشتری میگه روزانه که مسیری میره از کوه رد میشه انتن قطع میشه میرسه به شهر انتن برنمیگرده مگر اینکه برگرده . محل سکونت فلش زدم درست نشد efs ریسیت کردم سریال دیگه رایت کردم الان انتن نمیاد و عدم ارائه سرویس میزنه یه مدت گذاشته باشه انتن میاد اما تماس های اضطراری است efs اولیش بک اپ داشتم رایت کردم بازم فرقی نکرد مشکل سخت افزایه http://www.mobilerdx.com/wp-content/uploads/2015/07/Samsung-Galaxy-Star-Pro-S7262-Network-Problem-Solution-Ways.jpg لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 شما نوک پنستون رو به انتن هوایی بزنید ببینید در نوع انتن دهی تغییری بوجود میادش؟ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 4 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 ممنون با هیت دادن بلوک ربوط به انتن حل شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.