m-gsm 11 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 مشکل روی ارم بعداز وایپ کردنHTC ONE M8 با سلام این مدل گوشی مشتری برام اورده باری کد خواستم وایپش کنم وایپ کردم روی ارم گیر کرده تو ریکاوری میره ریبوت که میزنم روی ارم گیر میکنه منون میشم راهنمایی کنید این تیکه هار زدم وایپ کردم که به این روز افتاد لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 درود راه حل شما اینه که یک رام کاستوم روی گوشی فلش کنید وبعد از اون اگر بازهم روی لوگو گیر کرد فایل بوت داخل پوشه فایل را روش رایت کنید گوشی براحتی بالا خواهد آمد. لینک ارسال
ارش قاسمی 17 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 درود بهترین و مطمئن ترین راه شما 1. s-ff و super cid 2. نصب اورجینال رام حالا اگر امکان انجام مرحله 1 را ندارید میتونید از رامهای بکاب/ریستور استفاده کنید در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center لینک ارسال
m-gsm 11 ارسال شده در 4 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 اینم اینفو میشه رام را برام بذارید لینک ارسال
amirgh2012 13 ارسال شده در 5 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 اینم اینفو میشه رام را برام بذارید اگر باکس bst دارید توی گوگل هم سرچ گنی رامm8-ul asia رو دانلود کن و به باکس بده برات 30 ثانیه ای اوکی میکنه. اگه نهmaximum rom HD گه کامل ترین کاستوم رام برای اچ تی سی هاست رو خیلی راحت میتونی دانلود کنی(قبلش باید ریکاوری تیم وین رو روی گوشی از طریق adb fastboot فلش کنی)و رام کاستوم رو بنصی و وایپ ادونسد بزنی و ریبوت. این روش کامل جواب میده. بازم سوالی بود در خدمتیم لینک ارسال
m-gsm 11 ارسال شده در 5 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 تشکر دوست عزیز ممنون رام کاستم زدم روش اوکی شد دادم رفت شرمنده اطلاع رسانی نکردم لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 5 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2015 با تشکر از اطلاع رسانی شما بسته شد. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.