taher 10 ارسال شده در 3 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم sp برام اوردن که به گفته مشتری خود بخود خاموش شده تست جریان کردم بعد از پاور 0/05 ثابت میمونه وفلش هم قبول نمیکنه ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو در این مورد راهنمایی بفرمایید لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 3 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام برو روی ic تغذیه مانور بده موفق باشی من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 3 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2015 شما چطور به این نتیجه رسیدین که مشکل ممکنه از ایسی تغذیه باشه؟ ممنون میشم تجربه ای اگه دارین در اختیارم بزارین لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 3 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2015 درود بر شما همکار عزیز وقتی گوشی را به سیستم وصل میکنی علایمی داره ؟ لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 3 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2015 یه لحظه وقتی به سیستم وصل میکنم صدای وصل شدن به سیستم میده و چراغ قرمز رنگ پایین گوشی روشن میشه ولی فقط تااین حد دیگه هیچ عکس العملی نداره لینک ارسال
ارش قاسمی 17 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 درود با این جریان کشی احتمال ضعیفه که هارد باشه دقیقا طبق گفته دوستمون ای سی تغذیه احتمالش بیشتره وقتی جریان با منبع بین 9 تا 15 باشه مشکل هارده! وقتی جریان 2 تا زیر 8 باشه تغذیه وقتی جریان تا 15-20 میاد بعد 0 میشه مشکل cpu در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 یه لحظه وقتی به سیستم وصل میکنم صدای وصل شدن به سیستم میده و چراغ قرمز رنگ پایین گوشی روشن میشه ولی فقط تااین حد دیگه هیچ عکس العملی نداره بعد از وصل شدن به سیستم ببینم چه درایوری را میشناسه لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 یه لحظه وقتی به سیستم وصل میکنم صدای وصل شدن به سیستم میده و چراغ قرمز رنگ پایین گوشی روشن میشه ولی فقط تااین حد دیگه هیچ عکس العملی نداره بعد از وصل شدن به سیستم ببینم چه درایوری را میشناسه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.