mobilejavan 56 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 تولدت مبارک انشالله جشن 150 سالگیت:dddddd:dddddd لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 صدای دلنشین زندگی طنین انداز روح و تنت باشد تولدت مبارک عزیزم....:x A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 اسی جان تولدت مبارک ارزو نمیکنم که 100 یا 200 سال عمر کنی ارزو میکنم هر چقدر عمر میکنی با خوشی و خوشبختی زندگی کنی در ضمن امروز تولد بابام و خواهرزادم هست =)) لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 مبارکه داداش صد سال به این سالا لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 اسماعیل جان تبریک میگم... امیدوارم همیشه به خوب و خوشی زندگی کنی.. انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 اسی جان تولدتو تبریک میگم احسان اسی چرا اینجوری کردی میبردیش اریشگاه خخخخخ برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 سلام دیروز دیدم نوشتی بازم معرفت همراه اول گفتم یعنی چی که امروز علی گفت متوجه شدم تولدت مبارک ایشالله هر چند سالی که زندگی میکنی با عزت زندگی کنی و موفق Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
iman zolfaghari 10 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 سلام دوست عزیز تولدت مبارک انشاالله صد ساله بشی. و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آفرینش و چه اندازه عجیب است روز ابتدای بودن و چه اندازه شیرین است امروز ، روز میلادت ، روزی که تو آغاز شدی میلادت مبارک برای اندیشیدن زمان صرف کنید ؛ولی وقتی که زمان عمل فرا رسید ، دیگر فکر نکنید ، عمل کنید. ID YAHOO:[email protected] لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2015 سلام داداشی منم بهت تبریک میگم و بهترین آرزوها رو برات دارم. ایشالا همیشه شاد و پیروز باشی... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 31 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2015 سلام علیکم و رحمت الله ااااههههه همه دستا بالا ...حالا همه با هم ...انار انار نار دون دونه =)) اقا من فقط همین شعر رو بلد بودم =))=)) اسماعیل جان داداش تولدت مبارک و انشا الله هر چقدر دوست داشتی عمر با عزت داشته باشی و خوش و خوب و خرم باشی . :xxx:xxx:xxx:xxx لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.