mobilemehdi 126 ارسال شده در 29 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2015 با سلام خدمت عزیزان این راحل یکی از دوستان در یاهو گفت منم تست کردم به این صورت که گوشی هایی که هنگام اریز می مانند کافیست هنگام اریز یکبار کابل را جدا و دوباره متصل کنید گوشی شروع به فلش شدن میشود این روش تجربی هست و مسولیت با خود شماست همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 29 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2015 ممنون از دوست عزیز.....تست شد و جواب داد=p~=p~=p~ لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 29 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2015 سلام جهت اطلاع ما که نتونسدیم یا نشد با همین روش ...... ولی با کابل spi میشه فکر کنم ندارمش تو چند روز اینده تهیه میکنم و به دوستان هم اطلاع میدم یا علی لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 17 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2015 سلام دوستان این روش رو رو 2تا تست کردم کابل رو که قطع میکنی و وصل میکنی دیگه اریز نمیکنه بلافاصله شروع به رایت میکنه که جواب نداده تا حالا برا من.. irgsm لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 17 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2015 برای منم جواب نداد لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 12 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2015 با درود الان دو روزه هرکاری میکنم توی ...start data verfication گیر میکنه راهی نداره از اینجا رد بشه؟ ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 12 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2015 سلام هر چند پست قدیمی هست ولی چون دیدم اومده بالا و همین امروز هم یه 105 ویتنام برای فارسی سازی اومد و به راحتی اب خوردن فلش شد لازم دیدم بگم که ظاهرا فلش نشدن این مدل ربطی به کشور سازنده نداره بلکه احتمالا ورژن جدیدی از برد روی بعضیهاشون سواره که اونا هم ساخت تایوان هستند .پس اگر 105 ای براتون اومد و تایوان بود ردش نکنید به امید اینکه فلش نمیشه لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 13 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 من یکی رو هنگام ایریز جدا کردم که وصل کنم به محض جدا کردن مهلت نداد وصل کنم شروع کرد به رایت فایل ppm فک کنم داشت کایل پشت باطری 105 رو فارسی می کرد :D:D من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 13 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 با سلام خدمت شما همکاران دوستان گرامی هنوز روشی قطعی و 100% تست شده وجود نداره لطفا از دادن اسپم جدا خودداری نمایید. درصورت اعالم راه حلی حتمی و تست شده تمامی دوستان را مطلع خواهیم کرد. موفق باشید. موضوع بسته شد. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.