hamed1028 15 ارسال شده در 22 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2015 با سلام خدمت همکاران گرامی...دوستان امروز یه مشکلی داشتم گفتم نتیجشو اعلام کنم شاید بدرد دوستان بخوره.... بعضی ازین مدلا بعد وایپ وقتی سیمکارت میندازین قفل شبکه میخاد که با فلش با بیلد 006 هم حل نمیشه... جالب اینکه این مدل هم کد انلاک نداره وساپورت نمیکنه....واسه حل مشکل کافیه فایل زیر رو از ریکاوری فلش کنید.... باتشکر از علی اقا که خیلی کمک کردن توی پیدا کردن این فایل=P~=P~=P~ لینک فایل:NeedromLogin/Register at لینک ارسال
senator 16 ارسال شده در 22 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2015 با سلام خدمت همکاران گرامی...دوستان امروز یه مشکلی داشتم گفتم نتیجشو اعلام کنم شاید بدرد دوستان بخوره....بعضی ازین مدلا بعد وایپ وقتی سیمکارت میندازین قفل شبکه میخاد که با فلش با بیلد 006 هم حل نمیشه... جالب اینکه این مدل هم کد انلاک نداره وساپورت نمیکنه....واسه حل مشکل کافیه فایل زیر رو از ریکاوری فلش کنید.... باتشکر از علی اقا که خیلی کمک کردن توی پیدا کردن این فایل=P~=P~=P~ لینک فایل:NeedromLogin/Register at همیشه بیلد بالاتر قفل شبکه هارو بر میداره مثل سامسونگ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.