iraj 104 ارسال شده در 19 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 سلام و عرض ادب سیستم بنده از امروز صبح که روشن کردم ایکون های نوار ابزار بعد از کمل بالا میاد حذف میشه فقط اینترنت اکسپلورر میمونه irgsm لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 19 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 سلام میشه یه عکس بدید برای فهم بهتر قضیه ؟ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 سلام میشه یه عکس بدید برای فهم بهتر قضیه ؟ http://s6.uplod.ir/i/00644/fje43vz1z4m1.jpg اینجا بعد از بالا اومدن ویندوز هر چی هست میره... irgsm لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 19 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 سلام مجدد دادشا من تا حالا همچین موردی برام پیش نیومده ولی آنتی ویروست همیشه انلاین باشه دوما توی کلید های win+R کلیک کن و عبارت msconfig رو بنویس و اینتر بزن بعد به قسمت startup برو ببنید بعد از بالا اومدن ویندوز چی میاد بالا و اگه شد همش رو غیر فعال کنید ببنید حل میشه یا نه ؟ ====== به قسمت پایینم ببنید Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area Icons ببنینید شاید مشکل از همین قسمت باشه رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 19 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 اينترنت اكسپلور رو clear all cache كنيد و برنامه هاي startup ويندوز رو از قسمت msconfig همه رو غيرفعال كنيد. لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 20 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 سلام مجدد دادشا من تا حالا همچین موردی برام پیش نیومده ولی آنتی ویروست همیشه انلاین باشه دوما توی کلید های win+R کلیک کن و عبارت msconfig رو بنویس و اینتر بزن بعد به قسمت startup برو ببنید بعد از بالا اومدن ویندوز چی میاد بالا و اگه شد همش رو غیر فعال کنید ببنید حل میشه یا نه ؟ ====== به قسمت پایینم ببنید Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area Icons ببنینید شاید مشکل از همین قسمت باشه هر دو کار رو انجام دادم بازم نشد irgsm لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 منم گوگل کروم بعد از مدتی حذف میشد. بعد از مدتها فهمیدم که از حذف cache ها بود اینم یه نکته که شاید به دردت بخوره من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 منم گوگل کروم بعد از مدتی حذف میشد.بعد از مدتها فهمیدم که از حذف cache ها بود اینم یه نکته که شاید به دردت بخوره سلام داداش حرفتون متین - مثلا اگه با نرم افزار هایی مثل CCleaner بگیرید سیستم رو پاک کنید ممکنه اینطوری بشه که بعید میدونم اون قسمت رو دست بزننند ولی ایشون میگنند ریست میکنم اینطوری میشه (((((((((( رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 20 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 سلام داداش حرفتون متین - مثلا اگه با نرم افزار هایی مثل CCleaner بگیرید سیستم رو پاک کنید ممکنه اینطوری بشه که بعید میدونم اون قسمت رو دست بزننند ولی ایشون میگنند ریست میکنم اینطوری میشه (((((((((( اتفاقا یه طلافروش هم بغل من هست سیستم اونم مثل مال من شده منتها مال اون اینترنت اکسپلوررش از نوار ابزار حذف میشه............. irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 23 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 دوستان با نصب نرم افزار ضد جاسوسی SpyHunterمشکل حل شد اما با گوگل کروم به سختی به اینترنت کانکت میشه گوگل و فروم خودمون رو نمیاره سیستمم ویروس scrinject.b.gen virus رو داره irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.