موبایل الیکا 105 ارسال شده در 16 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 سلام..دروود سلوشن تعمیراتی ایفون 5s 16G خدمت دوستان... مسیر میکروفن انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 16 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 مسیرکلید پاور انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 16 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 مسیر بازر انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 16 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 مسیر اسپیکر انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 16 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 مسیر تاچ انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ashkan530 13 ارسال شده در 25 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2017 با سلام خدمت دوستان عزیز و دوست خوبمون موبایل الیکا من تازه این سلوشن ها رو دیدم.میدونم واس قبله ولی چون شاید کسی نیاز مند این سلوشن ها باشه باید بگم #-o (البته شاید من وارد نباشم ) ولی این سلوشن ها برای 5s فیک هست. چون تاجایی من میدونم ایفون رم خور نیست و سایر سلوشن ها هم همینطور معلومه:-B لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.