hasan32 15 ارسال شده در 15 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2015 سلام خدمت اساتید محترم. دوستان کسی با این ارور در حین فلش تبلت rockchip برخورد نکرده؟ Prepare IDB Fail البته با RK Rom Dumper and Flasher for Windows و Rockchip Batch Tool v1.7 هم تست شده با دو تا سیستم دیگه هم تست شد باز هم همون ارور. به احتمال زیاد تبلت break شده سرچ کردم یه راه واسه انبریک پیدا کردم ولی باز هم جواب نداد لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 15 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2015 سلام خدمت اساتید محترم.دوستان کسی با این ارور در حین فلش تبلت rockchip برخورد نکرده؟ Prepare IDB Fail البته با RK Rom Dumper and Flasher for Windows و Rockchip Batch Tool v1.7 هم تست شده با دو تا سیستم دیگه هم تست شد باز هم همون ارور. به احتمال زیاد تبلت break شده سرچ کردم یه راه واسه انبریک پیدا کردم ولی باز هم جواب نداد درود این خطا معمولا موقعی رخ میده که رامی که زده میشه به احتمال زیاد اشتباه رایت میشه روش و به احتمال زیاد تبلتتون بریک شده میباشد اگه به زبان لاتین مسلط باشین لینک پایین میتونه بدردتون بخوره موفق باشید HELP : Bricked my UG007b - FreakTab.com A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.