mehdikot 10 ارسال شده در 15 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2015 عرض سلام خدمت دوستان گوشی اچ تی سی وان اس اومده مشکل قفل شبکه داره چطور قفلش رو باز کنم؟ تشکر لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 15 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2015 گوشی رو انلاک بوت لودر کردم و روتش کردم. لطفا راهنمایی بفرمایید چطور انلاک شبکه کنم لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 15 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2015 گوشی no service مینویسه خواهش میکنم راهنمایی کنید لینک ارسال
mehdi1370 10 ارسال شده در 15 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2015 این برنامه رو بگیر راحت آنلاک میشه http://dl.dropbox.com/u/7524314/SIM%20Unlock.zip لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 16 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 سلام و تشکر بایت این برنامه گوشی بالا میاد و قفل نمیخواد فقط no service هست در مورد استفاده از این برنامه یک مقدار توضیح میدید؟ تو کادر اول چی بنویسم؟ لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 16 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 گوشی رو انلاک بوت لودر کردم و روتش کردم.لطفا راهنمایی بفرمایید چطور انلاک شبکه کنم گوشی no service مینویسهخواهش میکنم راهنمایی کنید سلام و تشکر بایت این برنامهگوشی بالا میاد و قفل نمیخواد فقط no service هست در مورد استفاده از این برنامه یک مقدار توضیح میدید؟ تو کادر اول چی بنویسم؟ عرض سلام خدمت دوستانگوشی اچ تی سی وان اس اومده مشکل قفل شبکه داره چطور قفلش رو باز کنم؟ تشکر دوست عزیز شما تو در خواستتون هم قفل شبکه دادین هم no service خودتون هم نمیدونین مشکلتون چیه لطفا تو ارسال هاتون دقت بخرج دهید در صورت تکرار بر خورد خواهد شد.... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 16 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 من عذر میخوام. مسول پذیرشمون به من گفت قفل شبکه داره گوشی با ایرانسل بالا میاد اما همراه اول رو نمیشناسه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 16 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2015 احتمالا مشکل شما radio خواهد بود تست کردین یا نه؟ و اینکه تو قسمت more network حالت شبکه را به GSM هم تغییر بدین دیده شده در این مواقه بعضا نتیجه داده موفق باشید... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.