MR.Ali 49 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام بار دیگر در خدمت عزیزان انجمن GSM-Developers هستیم با رام فارسی کوک شده HTC desire 820TS DUAL SIM برای اولین بار توسط MR.Ali PORTED PERSIAN LANGUAGE FIXED ALL BUGES CPU:MEDIATEK6752 VERSION ANDROID:4.4.4 WRITE BY SPFLASHTOOL DEVELOPMENT BY MR.Ali AND TEAM GS-DEVELOPERS.IR https://firmware.ir/820ts-dual-sim/ کد: دوستانی که تسسسسسسسسسسسسست میکنند حتما اعلام نتیجه کنننننننننننننننننند تشکر رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 همین قسمت رم ها کوک شد وارد میشوم نوشته باید حق اشتراک تهیه کنید داداش شما یعنی اکانت نداری ؟ /:) یوزر و پسورد بهم بدید (پیغام خصوصی ) تا براتون بسازم رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 داداش شما یعنی اکانت نداری ؟ /:) یوزر و پسورد بهم بدید (پیغام خصوصی ) تا براتون بسازم ارسال شده به صورت خصوصی لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 دوستان رام تست شده هیچ مشکلی ندارد ممنون از اقای زمانی لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 دوستان رام تست شده هیچ مشکلی ندارد ممنون از اقای زمانی ممنون از اعلان نتیجه لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 سلام دوستان پسورد؟؟؟؟ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 سلام دوستانپسورد؟؟؟؟ سلام داداش تو سرور هست از اونجا بگیرید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 من از mediafire دانلود کردم رمز میخاد! باید دوباه دانلود کنم؟ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 من از mediafire دانلود کردمرمز میخاد! باید دوباه دانلود کنم؟ صبر کنید رمز رو براتون بپرسم خصوصی پیغام میدم رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 14 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2016 ببخشید اقای زمانی من رام قبلا تست کردم هیچ مشکی نداشت حالا بعد یه مدت مشتری امده میگه گوشی مشکل گوگل پلی دارد تست کردم دیدم حق با مشتری هست مشکل گوگل پلی دارد رو گوشی گوگل پلی نصب نیست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.