sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 با سلام یه گوشی Z1 دارم مدل گوشی L39U اندورید 4.4.4 و فارسی البته روت شده بود این گوشی وقتی داخل گالری میری و چندتا عکس رو ورق میزنی صفحه سیاه میشه ریست کردم و هارد رو کامل فرمت کردم جواب نداد این گوشی رفرش اصلی چیه ؟؟؟؟ با SETOOL ازش اینفو گرفتم فایل فلش چی میخوره روش ؟؟؟ راهنمایی کنید لطفا ؟؟؟؟؟ این هم اینفو از گوشی http://uupload.ir/files/udn9_up940401436110736_untitled.jpg لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 7 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 درود دوست عزیز برو توی ساپورت باکس ببین فایل فلش هست؟ داداش من , سرور setool وجب به وجب دیدم اگر اسم فایل رو تغییر داده باشن نمیدونم ولی اگر مثل گوشی های دیگه تو سرور باشه نیست لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 7 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 دوست عزیز این مدل سفارش خود کشور دوست و همسایه چین هستفایل فلشش هم خیلی کم هست حالا چه برسه به فایل فارسیش حالا ئاسه مشکل شما بنده پیگیرم انشالا رام مورد نظر موجود بود واستون قرار میدم موفق باشید اگر دوست داری رامشو دان کنی http://www.romjd.com/Rom/Detail/74044 L39u_14.4.A.0.157_ROM@MX_5.29.zip_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制 لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 7 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 پس مشکلت چیه این گوشی اصل هست فقط سفارش خود چین برای فلش کردنش هم فایل دانلود کنی متوجه میشی احتمال زیاد فلش تولز هست شما گوشی رو ب این رامی که داری فلش کن سپس توجه کن که این رام با بیلد گوشی یکی باشه یا بالاتر رام بیلد پایین نزنی روش رام دارم دان میکنم اگر به اینفو که با اسیتول گزاشتم توجه کنید این رام با همون بلید و همون ورژن مشگلم این که مشتری و همکارم فعلا اوکی نکردن که بزنم تو این بازار خرابی اصلا حوصله سرو کله زدن با همکارا و مشتری و تاوان رو ندارم همین طور اگر نرم افزار XperiFirm روی سیستم داشته باید آخرین نسخه این گوشی در زیر مجموعه z1 هست با نسخه اندورید 4.3 یا 4.2.2 لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 اینجور مواقع باید با مشتری طی کنی که گوشیت جریان داره و ممکنه مشکل بخوره بعد ببین با برنامه گالری بزن شاید مشکل حل شد اگر نه طی کن بگو مکلی پیش اومد پای خودتون.. لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 7 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 فایل من دان کردم شما دان نکنید بصورت zip فرمت ftf قبول نمیکنه با فلش تول فکر میکنم تنها راه همون فایلی هست که XperiFirm هست موفق باشید لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 فایل من دان کردم شما دان نکنید بصورت zip فرمت ftf قبول نمیکنه با فلش تول فکر میکنم تنها راه همون فایلی هست که XperiFirm هست موفق باشید lممنون از اعلام نتیجه داخل فایل زیپ ببین چه فایل هایی هست لطف کن یا اسکین بده یا ذکر کن ممنون دوست عزیز ک کنم گوشیت با این مدل یکی هست C6906, L39t, L39u لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 ممنون سجاد جان بابت فایلی که قرار دادین بابت اعلام نتیجه ممنون موفق باشید موضوع بسته شد موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.