MR.Majid 226 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 دلیل غیر فعال بودن حساب کاربری؟ لطف پیگیری کنید نمیتونم به سایت دسترسی داشته باشم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 با سلام اگه منظورتون بخش کوک رام هست اطلاعیه بخش رامهای کوک شده رو بخونید لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 14 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، 2015 برای همه جا محدودیت مشاهده قرار دادین این کار شاید از نظر مدیر خوب باشه ولی پای رغبا رو باز میکنه و زمینه پر رنگ شدنو بهشون میده من برای بخش ویژه چیکار باید بکنم؟ ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 14 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، 2015 برای همه جا محدودیت مشاهده قرار دادین این کار شاید از نظر مدیر خوب باشه ولی پای رغبا رو باز میکنه و زمینه پر رنگ شدنو بهشون میده من برای بخش ویژه چیکار باید بکنم؟ ممنونم دوست عزیز برای اینکه فرق بین همکارا و کاربرای خانگی مشخص بشه و فهمید که کاربر چیزی از موبایل بلد هست یا نه تازه از خونه قهر کرده این محدودیت ها قرار داده شده برای کاربر ویژه شدن باید 10 تا پست به بالا پست تخصصی بزارید تا مشخص بشه هرچند این کارم خیلی موثر نیست و مثل قبل کاربرا خانگی خودشون رو با کپی کاری از دوتا سایت مجانی به عنوان همکار جا میزنن و اطلاعات مجانی میرسه دستشون موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.