pargami 11 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 برای خودم بارها پیش اومده گوشی بریک بوده و در حالت فست بوت میخواستم فایل سیستم رو از cmd رایت کنم که با مشکل بزرگ بودن فایل مواجه شدم که با این کار مشکل رفع میشه و دیگه ارور نمیده تو پوشه برنامه ای که دانلود میکنید به ترتیب این فایلای ذکر شده در پایین رو باز کنید و بعد فایلهایی رو که میخواید رو گوشی فلش کنید رو بریزید تو پوشه و با باز کردن cmd و نوشتن دستور رایت فایلها رو فلش کنید اول - moto-fastboot دوم - etc1tool سوم - hprof-conv لینک برنامه moto-fastboot-win32 - Download - 4shared دنیای gsm خاکستریه لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 8 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2015 یه آموزش کوچولو هم میزاشتی داداش لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 8 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2015 با تشکر از اموزشتون قصد جسارت ندارم با برنامه fastbootflasher هم این مشکل حل میشه یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 19 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 استاد بی فایده بود لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 19 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2017 از آخرین ورژن استفاده کنید Dropbox - adb-setup-1.4.3.exe لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 20 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2017 دوستان میتونید از برنامه Minimal ADB and Fastboot هم استفاده کنید برای رایت فایلهای با حجم بالا خود برنامه چند تیکه میکنه فایل و رایتش میکنه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.