alirmz 10 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 دوستان حتما خیلیا میگید قبلا این مشکلو حل کردید ولی این مربوت به نسخه جدید باکس z3x هستش من مشتری برام یه گوشی i9300 اورد که این مشکلو داش و مثل دفعات قبل گوشیرو روت کردم و شروع به ترمیم شبکه کردم اما باکس اونو شناسایی نمیکرد بعد کلی کلنجار فهمیدم که باید نسخه باکسمو از v20 به v18.5 دانگرید کنم که بعدش به راحتی باکس گوشیرو شناخت و مشکل حل شد لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 از ورژن های بالای 19 باید بعد کانکت پورت را انتخاب کنید و پورتی که باکس شناخته را انتخاب و بعد شروع به کار میکنید ولی اگر پورتو شناسایی نکرد کد #0808#* را میزنیم و طبق تصویر گزینه اخر را انتخاب میکنیم و گوشی را وصل میکنیم و از برنامه باکس پورت را انتخاب میکنیم لینک ارسال
alirmz 10 ارسال شده در 8 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2015 دوست من همن مراحلو رفتم ولی بازم امکان رایت سریال نبود تنها با دانگرید موفق شدم لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 8 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2015 دوست من همن مراحلو رفتم ولی بازم امکان رایت سریال نبودتنها با دانگرید موفق شدم سلام دوست عزیز ابتدا با 10 تا پست ویژه بشید سپس به سوالاتتون جواد داده میشه رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.