Anonymous 37 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) نرم افزار dragonface برای فلش کلیه تبلت های چینی دانلود ویرایش شده 14 تیر، ۱۳۹۴ توسط jafar fayyaz نقل قول لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ (ویرایش شده) سلام این برنامه کارایی فلش زدن رو نداره تا جایی که من اطلاع دارم برنامه DragonFace Editing برای A10, A13, A20 و a23 یا حق ویرایش شده 14 تیر، ۱۳۹۴ توسط jafar fayyaz برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS نقل قول لینک ارسال
Anonymous 37 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام این برنامه کارایی فلش زدن رو نداره تا جایی که من اطلاع دارم برنامه DragonFace Editing برای A10, A13, A20 و a23 یا حق همکار عزیز فایل را ادیت کرده و آماده فلش میکنه نقل قول لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ همکار عزیز فایل را ادیت کرده و آماده فلش میکنه تشکر برادر ولی شما اینو نوشتین نرم افزار dragonface برای فلش کلیه تبلت های چینی منم فک کردن جدیدا فلش هم میزنه برای همین سوال کردم برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .