taher 10 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم t2 برام اوردن که اندرویدش 5 هستش میخوام روتش کنم ممنون میشم روش روت کردن این مدل رو برام توضیح بدین با تشکر لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم t2 برام اوردن که اندرویدش 5 هستش میخوام روتش کنم ممنون میشم روش روت کردن این مدل رو برام توضیح بدین با تشکر درود مدل دقیق گوشی را اعلام کنید تا راهنمایی های لازم بهتون داده بشه... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 درود دوست عزیز با برنامه kingroot رویگوشی نصب کن و اقدام به روت کن ولی ممکنه خیلی طول بکشه و بارها انجام بدی تا روت بشه ولی شما میتونی اقدام به انلاک بوت لودر کنی از طریق سایت و زودتر به نتیجه برسی لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 5 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 درود مدل دقیق گوشی را اعلام کنید تا راهنمایی های لازم بهتون داده بشه... مدل گوشی d5322 لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 5 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 من تا حالا سونی انلاک بوتلودر نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 من تا حالا سونی انلاک بوتلودر نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید دوست عزیز آموزشش تو سایت هستش یکم بخودتون زحمت بدین زود تر به نتیجه میرسین با روشی که دوست عزیزمون گفتن روت کنید حل میشه مشکلتون بدون آنلاک بوتلودر نتیجه نگرفتین اعلام کنید تا روش های دیگه خدمتتوت گفته بشه خدمت شما http://forum.gsm-developers.ir/thread2114.html A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.