steve jobs 33 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 واقعا نتونستم مطلبی در شان این امام بزرگوار پیدا کنم فقط این شعر رو براتون نوشتم... چون نامه جرم ما به هم پیچیدند بردند به دیوان عمل سنجیدند بیش ازهمگان گناه مابود ولی ما را به محبت علی(ع)بخشیدند انجمن GSM - DEVELOPERS شهادت مولای متقیان علی (ع) را به تمامی دوستدارانش تسلیت عرض مینماید. لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه هما را دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین به علی شناختم من به خدا قسم خدا را به خدا که در دو عالم اثر از فنا نماند چو علی گرفته باشد سر چشمه بقا را مگر ای سحاب رحمت تو بباری ار نه دوزخ به شرار قهر سوزد همه جان ما سوا را برو ای گدای مسکین در خانه علی زن که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را به جز از علی که گوید به پسر که قاتل من چو اسیر توست اکنون به اسیر کن مدارا به جز از علی که آرد پسری ابولعجائب که علم کند به عالم شهدای کربلا را چو به دوست عهد بندد زمیان پاکبازان چو علی که می تواند که به سر برد وفا را نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت متحیرم چه نامم شه ملک لا فتی را به دوچشم خونفشانم هله ای نسیم رحمت که زکوی او غباری به من آر توتیا را به امید آن که شاید برسد به خاک پایت چه پیامها سپردم همه سوز دل صبا را چو تویی فضای گردان به دعای مستمندان که زجان ما بگردان ره آفت قضا را چه زنم چو نای هر دم زنوای شوق او دم که لسان غیب خوشتر بنوازد این نوا را : «همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به پیام آشنایی بنوازد آشنا را » زنوای مرغ یاحق بشنو که در دل شب غم دل به دوست گفتن چه خوش است شهریارا [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]به جز از علی که گوید به پسر که قاتل من[/TD] [TD]چو اسیر توست اکنون به اسیر کن مدارا[/TD] [/TR] [/TABLE] هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 تسلیت به تمامی شیعیان جهان ................... irgsm لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 من هم به نوبه خود شهادت مولی الموحدین امیرالمومنین علی ع را به همه شیعیان ودوستداران آن حضرت تسلیت عرض مینمایم لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 آقا منم به نوبه خودم تسلیت میگم نماز روزه هاتونم قبول باشه ایشالله من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 سلام و تسلیت میگم به همه شیعیان جهان و دوستان گرامی امیدوارم از این شب های پرفیض نهایت استفاده رو داشته باشیم. لینک ارسال
tandisgonbad 12 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 سلام به همگی جا داره بنده هم فرارسیدن این ایام به دوستان تسلیت عرض کنم ویه خواهش بیاید توی این روزا یکم محبت به خرج بدیم واگه فردی برای تعمیر اومد ودیدی وضع خوبی نداره بهش کمک کنیدتا ثوابی بشه برای حرفه تون وزکات کارتون پرداخت کرده باشید خدا حافظ همه ی دوستان باشه یا حق لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.