vilson_ali 27 ارسال شده در 3 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 دوستان ممنون ولی اگه من بخوام ریکاوری twrp نصب کنم گوشی باید انلاک باشه برای انلاکم imei رو میخواد و گوشی imei نداره حالا اونو از کارتون گوشی میبینم اما برای دریافت کد انلاک باید product id رو داشته باشی که کدش رو رو گوشی میزنم یه صفحه سفید باز میشه بالاش نوشته تنظیمات و خود صفحه خالیه ؟ باید چه کار کنم؟ لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 دوستان ممنون ولی اگه من بخوام ریکاوری twrp نصب کنم گوشی باید انلاک باشه برای انلاکم imei رو میخواد و گوشی imei نداره حالا اونو از کارتون گوشی میبینم اما برای دریافت کد انلاک باید product id رو داشته باشی که کدش رو رو گوشی میزنم یه صفحه سفید باز میشه بالاش نوشته تنظیمات و خود صفحه خالیه ؟ باید چه کار کنم؟ درود دوست عزیز از طریق ایمیل بخوای کد بگیری نیازی به پروداکت ایدی نیست عزیزم لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 درود این بخش به اندازه کافی توسط همکار عزیزمون cortena راهنمایی شد تاپیکرا بیشتر از این شلوغ نکنید موضوع بسته شد موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.