Cortana 84 ارسال شده در 1 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2015 درود خدمت دوستان باز هم با یک تجربه شخصی و یک اموزش دیگه در خدمتتون هستم.. آموزش ترمیم سریال تبلت T116 بدون باکس برای اولین بار خب دوستان برای حل مشکل سریال این تبلت اولین کاری که باید انجام بدیم فلش این رام روی تبلت.. T116 4.4.4 ROM خب مرحله بعدی و مهم دوتا فایل مودم قرار دادم اول فایل مودم CP_MODEM BY FARZAM.tar روی تبلت رایت کنید سپس تبلت فکتوری و وایپ کنید... بعد از بالا اومدن تبلت اگر مشکل باز پا برجا بود مودم دومی که هست Modem BY farzam و در اخر باز وایپ و فکتوری کنید و مشکل سریال حل میشه موفق باشید دوستان.. M.F MODEM repair ime pas:FARZAM7 تهیه و تنظیم : میثم فرزام لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 درود ممنون از پست عالی تون میشه لینک دانلود فایل CP_MODEM BY FARZAM.tar را فعال کنید لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 میشه بگید چطوری باید رایت کنیم؟ نرم افزار میخاد یا روش دیگه ای داره؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
Gladiator 14 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 درود دوست عزیز فایل مدم قابل رایت با ادین هست لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 درود دوست عزیز مشکلی ندارد میتونید با اودین هم رایت کنید موفق باشید... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 ممنونم از راهنماییتون مرسی کدوم ورژنش بهتره واسه این تبلت؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 ممنونم از راهنماییتون مرسی کدوم ورژنش بهتره واسه این تبلت؟ با این نسخه: موفق باشید Odin3_v3.09 A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
m-gsm 11 ارسال شده در 3 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام فایل CP_MODEM BY FARZAM.tar دانلود نمیشه لینگ دانلودش قرار بدین ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.