Anonymous 43 ارسال شده در 1 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2015 فایل فلش سونی مخصوص فلش تولز Xperia SP C5303 4.3 لینک دانلود مستقیم لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2015 چطوری دانلود میشه؟ هر جور انجام دادم نتونستم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2015 واقعا ممنونم بابت راهنماییتون همیشه از روشایی میرفتم که گیجم کرده بود فایل اگزه رو دانلود میکردمش و سردرگم... اونم که فرمودید خاستم کلیک کنم ولی یه فاتیل125 کیلو رو دانلود میکرد تا اینکه دانلود منیجرو به افزونه اضاف کردمو گرفتمش فقط یه سوال فرمودن مخصوص فلش تولز ولی دانلودش کردم و آنزیپ پسوند همه فایلاش sin بود میشه لطفا راهنمایی کنین؟ اگه باید به ftf تبدیل هم کنم میشه بگین روششو مرسی من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2015 من جوابمو گرفتم برای باقی دوستان شاید لازمشون بشه... باید اگر بعده دانلود پسوند به شکل زیپ تعویض شد به اف تی اف تغییر بدین اگر نشناخت فایلو یا ارور داد از لینک بالا استفاده کنید من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.