tixx 10 ارسال شده در 30 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2015 سرعت دانلود 4G ایرانسل در کمالشهر کرج به نظر من این سرعت برای اینترنت همراه اونم تو ایران فوق العادس خودم باورم نمیشد یک چهارم اینم برای موبایل تو ایران واقعا رازی کنندس چه برسه به این به دوستانی که مشکل سرعت اینترنت دارن پیشنهاد میکنم استفاده کنن برای دانلود فایلهای حجیم البته از بسته مناسب باید استفاده کنید تست شده توسط خودم لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 1 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2015 سلام داداش روی فایل های حجیم تر هم تست کردی ؟ منظور اینکه نه بعد از 30 ثانیه یه هو سرعت بیاد پایین (((((((((( رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 1 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2015 سلام من هم تست کردم واقعا عالی بود فایل حجیم هم دانلود کردم سرعتش ثابت نیست از 500 تا 1300متغیر هست اما دمش گرم از 500 پایین تر نیومد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 1 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2015 من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.