dehdasht 10 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 گوشی خواد را روت کنید نرم افزار root explorer را رو گوشی نصب کنید root explorer را باز کنید وارد مسیر system/customize/CID شوید فایل زیر دانلود کنید و فایل default.xml را در مسیر بالا جایگزین کنید گوشی را ریستارت کنید و از گوشی فارسی خو لذت ببرید لینک دانلود لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 سلام و تشکر . شما ست کردین؟ براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
mehdi1370 10 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 البته این روش فقط برای mtk نیس...برای همه گوشی هایhtc هستش که زبانشون مخفیه لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 این روش روی بسیاری از مدل ها جواب نمیده من تست کردم خودم... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
dehdasht 10 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 این روش برا 90 درصد این برند جواب میده فقط باید تو برنامه root explorer پوشه CID رو سرچ کنید سپس حذف کنید و در مسیرsystem/customize پوشه ای با نام CID ایجاد کنید و فایل default.xml رو توش کپی کنید و گوشی رو ریستارت کنید لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 30 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2015 این موضوع حدود یک سال پیش فکر کنم تو پارتل مطرح شد . من و خیلی از دوستان تست و اعلام نتیجه کردیم که روی فلان مدل شد و روی فلان مدل نشد. خیلی ها نشده بود. بازم دوباره تست میکنم. مرسی بابت پستتون. موفق باشید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.