رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ با سلام.... گوشی فوق رو به علت هنگ فکتوری ریست کردم...که روی همون فکتوری ریست گیر کرد...الان هم دیگه بالا نمیاد... میخوام فلش کنم هم که اصلا درایوش رو sp flash tools نمیشناسه... با رم هم ایرور میده...ممنون میشم روش رایت با adb رو بهم بگید... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ با سلام.... گوشی فوق رو به علت هنگ فکتوری ریست کردم...که روی همون فکتوری ریست گیر کرد...الان هم دیگه بالا نمیاد... میخوام فلش کنم هم که اصلا درایوش رو sp flash tools نمیشناسه... با رم هم ایرور میده...ممنون میشم روش رایت با adb رو بهم بگید... دوست عزیز گوشی رو میبری فست بوت سپس فایل هارو بریز توی پوشه و بادستور های fastboot flash boot boot.img fastboot flash system system.img بقیه هم به این شکل هست نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ینی تمامی دستورات رو باید یکی یکی بدم؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ینی تمامی دستورات رو باید یکی یکی بدم؟ اره عزیزم من دوتاشو گفتم تو باید یوزر دیتا و ریکاوری هم اضافه کنی و فلش کنی نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ آقا نمیشه....بیلد تامبرش b131 هست...فایل dload برای این بیلد کسی سراغ داره؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .