رامین ملکی 51 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 با سلام.... گوشی فوق رو به علت هنگ فکتوری ریست کردم...که روی همون فکتوری ریست گیر کرد...الان هم دیگه بالا نمیاد... میخوام فلش کنم هم که اصلا درایوش رو sp flash tools نمیشناسه... با رم هم ایرور میده...ممنون میشم روش رایت با adb رو بهم بگید... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 با سلام.... گوشی فوق رو به علت هنگ فکتوری ریست کردم...که روی همون فکتوری ریست گیر کرد...الان هم دیگه بالا نمیاد... میخوام فلش کنم هم که اصلا درایوش رو sp flash tools نمیشناسه... با رم هم ایرور میده...ممنون میشم روش رایت با adb رو بهم بگید... دوست عزیز گوشی رو میبری فست بوت سپس فایل هارو بریز توی پوشه و بادستور های fastboot flash boot boot.img fastboot flash system system.img بقیه هم به این شکل هست لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 ینی تمامی دستورات رو باید یکی یکی بدم؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 ینی تمامی دستورات رو باید یکی یکی بدم؟ اره عزیزم من دوتاشو گفتم تو باید یوزر دیتا و ریکاوری هم اضافه کنی و فلش کنی لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 آقا نمیشه....بیلد تامبرش b131 هست...فایل dload برای این بیلد کسی سراغ داره؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.