alireza_gsm1 10 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2015 رفع ارور 3194 iphone 4 در هنگام ریستور برای رفع این مشکل طبق عکس عمل کنید گوشی رو باز کنید چیپ 2000 که توی عکس مشخص کردم رو در بیارن توجه چپپ رو دور نندازین بعد از ریستور باید سر جاش قرار بگیره گوشی رو ریستور کنید دیگه خبری از ارور 3194 نیست بعد از ریستور قبل از اینکه گوشی روشن بشه باطری رو قطع کنید چیپ رو سرجاش قرار بدین گوشی رو روشن کنید این روش رو خودم بارها انجام دادم و جواب گرفتم موفق باشید لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 رفع ارور 3194 iphone 4 در هنگام ریستوربرای رفع این مشکل طبق عکس عمل کنید گوشی رو باز کنید چیپ 2000 که توی عکس مشخص کردم رو در بیارن توجه چپپ رو دور نندازین بعد از ریستور باید سر جاش قرار بگیره گوشی رو ریستور کنید دیگه خبری از ارور 3194 نیست بعد از ریستور قبل از اینکه گوشی روشن بشه باطری رو قطع کنید چیپ رو سرجاش قرار بدین گوشی رو روشن کنید این روش رو خودم بارها انجام دادم و جواب گرفتم موفق باشید داداش من این کار رو کردم ولی no sim شد . مشکلش چیه ؟ لینک ارسال
alireza_gsm1 10 ارسال شده در 2 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 گوشی ارور 3194 میداد ؟ توی بستن گوشی دقت کن با یک سیمکارت دیگه هم تست کن با این کار گوشی no sim نمیشه مگر اینکه گوشی رو درست نبندی یا سیم کارت خراب باشه لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 3 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 گوشی ارور 3194 میداد ؟ توی بستن گوشی دقت کن با یک سیمکارت دیگه هم تست کن با این کار گوشی no sim نمیشه مگر اینکه گوشی رو درست نبندی یا سیم کارت خراب باشه اره ارور 3194 میداد . گوشی مشتریه قبلش نگاه نکردم ببینم انتن میداد یا نه . شاید گوشی رو بد بستم اون چیپ ست کارش چیه ؟ یه سوال هر سری که بخواهیم ریستور کنیم باید این کارو بکنیم ؟ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 3 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 قبل از باز کردن گوشی حتما با ویرایش فایل هاست اینکار رو انجام بدین. این سولوشن برای زمانی هست که با فایل هاست جواب نده. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
alireza_gsm1 10 ارسال شده در 4 مهر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 اره ارور 3194 میداد . گوشی مشتریه قبلش نگاه نکردم ببینم انتن میداد یا نه . شاید گوشی رو بد بستم اون چیپ ست کارش چیه ؟ یه سوال هر سری که بخواهیم ریستور کنیم باید این کارو بکنیم ؟ باید قبلش گوشی رو چک کنید که ببینی آنتن داره یا نه چون من این کارو چند بار انجام دادم و گوشی هیچ مشکلی پیدا نکرد به احتمال زیاد گوشی رو درست نبستین یا خود گوشی از قبل مشکل داشته اگه گوشی مشکل سخت افزاری داشته باشه هربار برای ریستور کردن باید این کارو انجام بدین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.