ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 با سلام خدمت تمام عزیزان از صبح میگم چرا انقد امروز قشنگتر از از روزای دیگست پس بگو سالروز تولد دو زحمت کش و یار انجمنه MR.Ali عزیز:xxx و sfri.arash عزیزه:xxx این روز قشنگ و زیبا رو به هردو تبریک میگم و انشالله بعد افطار جشن و پایکوبی برگذاره عزیزان شرکت کنن:dddddd . . یک سبد احساس را با تو قسمت می کنم در شب میلاد تو جان نثارت می کنم عشق زیبای تو را رونق دل می کنم با تو ای زیباترین احساس بودن می کنم تولدت مبارک لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 تولد تولد تولدتون مبارک مبارک مبارک تولدتون مبارک Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اووووووف چه روزیه امروز =))=)) علی جان ایشاالله عمری با اون قضیه که گفتم داشته باشی و مثل اون قضیه بمیری =))=)) ارش تو هم عمری سالم و سلامت داشته باشی با خوشی و خوشبختی زندگی کنی ... برای همه شما ارزوی تندرستی و خوشبختی ارزومندم:-?:-?:-? موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 به به تولدت هر دو داداش گلم مبارک انشاا... عمری با برکت داشته باشید این هم کادوهاتون این کادوی ارش اینم کادوی علی مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 به بسلامتی تبریک میگم به این 2 دوست و عزیز انجمن... علی و ارش عزیز .. انشالله 100 ساله بشین... همیشه موفق و سربلند باشید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 تبریک میگم ایشالله موفق و سربلند باشید. لینک ارسال
tandisgonbad 12 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 سلام وتبریک ولی تفاوت احساس کردم لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 تبریک به هر دو دوست عزیز لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 تبریک میگم ایشالله موفق و سربلند باشید. :xxx:xxx:xxx تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 سلام چه جالب تولد دو تا از بچه ها توی یک روز حالا انجمن جرقه نزنه اتیش بگبره خوبه منم تبریک میگم به هر دو گل نوشکفته >< انجمن و عمری پر برکت رو برای هر دو عزیز ارزو میکنم . متاسفانه شعرم بلد نیستم بگم =))=)):-" لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.