learning20 10 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 دوستان شاید برای دانلود چهار فایل بسیار بپرخید و اخر کار به سایت dlgsm و خرید اکانت برسید اما خدمت شما عرض کنم اینها به صورت دستی ساخته میشوند. که فایل های قدیمی متد ان در فروم های همسایه قرار گرفته اما این متد جدیدتر است چون فایل های جدید را پشتیبانی میکند برای این کار طبق اموزش پیش میرویم 1- برنامه allzip و 7-zip را نصب کنید 2- پسوند md5 را حذف کنید 3- پسوند tar بماند 4-روی فایل در اینجا اندرویید 5 کلیک راست و open 7zip میکنیم با خطا مواجه میشویم ok میزنیم سپس با این محتویات روبرو میشویم سپس extract میکنیم سپس به سراغ برنامه allzip میرویم و new archive را میزنیم و با این محتویات گفته شده جدا میکنیم BOOTLOADER: sbl1 sbl2 sbl3 rpm aboot tz نکته پسوند همه MBN میباشد PDA : boot recovery system persdata نکته پسوند همه IMG میباشد CSC cash hiden MODEM modem.bin non-hlos.bin نکته پشوندهمه BIN میباشد تمام و امیدوارم مفید بوده باشد لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 دوست عزیز شما خودت تست کردید؟ irgsm لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 :d:d=p~=p~=p~=p~=p~ این دفعه پست شما حذف شد ولی در صورت تکرار با شما برخورد میشه دوست عزیز شما خودت تست کردید؟ دوست عزیز توسط بنده تست شد و جواب داد با تشکر ازlearning20 عزیز لینک ارسال
learning20 10 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 بله دوست من پست های من همشون تجربه شخصی است و کپی از جایی نیست شما خیالت راحت که جواب داده که من پست گذاشتم.جز پست ویندوز فونم لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 سلام. دوست عزیز واسه اندروید 4.4.2 فایل ها مثل اینکه یه مقداد متفاوته لطف میکنی توضیح بدی رام 4.4.2 N9005 aboot.mbn boot.img cache.img.ext4 hidden.img.ext4 modem.bin NON-HLOS.bin recovery.img rpm.mbn sbl1.mbn sdi.mbn system.img.ext4 tz.mbn ممنون البته رام n910C به کل فایل هاش فرق داره! لیست فایل های رام N910C لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 دوست خوبم ghalbehamed بعد از ارائه 10 پست و کاربر ویژه شدن (طبق قوانین انجمن)به سوالات شما پاسخ گویی میشه لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 4 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2015 اساتید یه سوالی برا من پیش اومده اگه ما این کارو انجام بدیم و چهار فایل فلش کنیم تفاوتی میکنه با این که با تک فایلی که تبدیل کردیم فلش کنیم ؟ البته من به پست که دوسته خوبمون learning20 گذاشته جسارت نمیکنم . لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 اساتید یه سوالی برا من پیش اومده اگه ما این کارو انجام بدیم و چهار فایل فلش کنیم تفاوتی میکنه با این که با تک فایلی که تبدیل کردیم فلش کنیم ؟ البته من به پست که دوسته خوبمون learning20 گذاشته جسارت نمیکنم . کاش یکی جواب این دوستمون رو بده لینک ارسال
tixx 10 ارسال شده در 7 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2015 پست عالی بود دوست عزیز فقط چندتا نکته 1_ تمام این مراحل رو میشه فقط با 7zip رفت 2_رو بعضی از فایلها موقعه فلش ارور میده مخصوصا 4.3 و 4.0.4 3_فایل پیت رو باید از جای دیگه تهیه کنید 4_در انتخاب فایلها خیلی دقت کنید انتخاب ریکاوری اشتباه گوشیرو بوت لوپ میکنه بنده خیلی وقته ازین روش استهاده میکنم و خدایی مشکل گشاست و قدر این پستهارو بدونید در عین ساده بودن خیلی با ارزشه موفق باشید لینک ارسال
namakdooon 10 ارسال شده در 28 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2015 من فایل نوت چهار رو با یه روش دیگه انجام دادم. اما اودین موقع فلش اررور داد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.