sadra.z 35 ارسال شده در 17 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2015 باعرض سلام وخسته نباشید من یه اموزش توسایت در بخش تخصصی دیدم اما چون کاربر بودم نتونستم ببینم با چه روشی بودمن به این روش گوشی را فارسی میکنم از هردونمونه یه گوشی فارسی پیدا کردم nokiaxmaneger را نصب کردم بعد ریکاوری twrpراروگوشی نصب کردم بعد از داخل ریکاوری از گوشی بکاپ گرفتم اون بکاپ را هم توسیستم ذخیره کردم زمانی هم که گوشی میاد به همینصورت ریکاوری نصب میکنیم بکاپ میگیریم بعدبا سیستم بکاپ گرفته شده را پاک میکنیم واون فایلهای که قبلا از گوشی فارسی گرفته بودیم را جایگزین میکنیم واز طریق ریکاوری ریستور میکنیم به همین راحتی دوستان مشکلی بود تو همین پست مطرع کنید با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 درود بر شما روش شما کاملا درسته ولی تمام رام های که بکاب گرفتید قبل از شما کسی اون رام رو کوک کرده و شما کوک شده اون رام رو دارید بکاب میگیرید چون نوکیا به هیچ عنوان رام رسمی فارسی نداره موفق باشید این روش تو بیشتر گوشی های اندروید جواب میده ولی به روش مشابه روش شما یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 درود بر شما روش شما کاملا درسته ولی تمام رام های که بکاب گرفتید قبل از شما کسی اون رام رو کوک کرده و شما کوک شده اون رام رو دارید بکاب میگیرید چون نوکیا به هیچ عنوان رام رسمی فارسی نداره موفق باشید این روش تو بیشتر گوشی های اندروید جواب میده ولی به روش مشابه روش شما یا علی نوکیا xlرانمیدونم ولی نوکیا xرام فارسی داره رسمی با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 خوب داداش شما مگه نمیگی فارسی داره نوکیا x rm ؟؟؟؟؟؟؟ گوشی رو بگو v1 یا v2 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روی هر دو تا تست کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ورژن هم بگو یعنی ورژن فایلی که روی گوشی پرداکت گوشی چی بود ؟؟؟؟؟؟؟ بکاپ گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟ ما هم تست کنیم ببینیم داستان که گفتی دیشب خواب دیدی یا واقیعت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 زیر پست همدیگه تیکه نیایید دفعه بعد برخورد میشه آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 درود به قوانین سایت احترام بذارید در صورت تکرار بر خورد خواهد شد موضوع بسته شد A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.