MR.Majid 226 ارسال شده در 17 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2015 بازيابي پسورد مموري كارت همراه با عکس 1 بهترين و ساده ترين راه براي بازيابي پسورد مموري كارت ** دقت كنيد پسورد مموري كارت را من 21212 انتخاب كردم ** شما اول یک فایل منیجر احتیاج دارید خوب من با FExplorer شروع میکنم برنامه FExplorer رو باز ميكنيد برنامه رو كه باز كرديد (اينم محيط برنامه) وارد پوشه سیستم بشوید وارد پوشه سيستم كه شديد به دنبال فايلي بنام mmcstore ميگرديم رینیم کنید از mmcstore به mmcstore.txt تغير نام ميدهيم الان فايل txt رو باز كنيد اينم پسورد مموري موفق باشید [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 17 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2015 سلام به عزیز انجمن پس عکس کجاست لطفا بررسی کنید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 17 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2015 الان براتون آپ میکنم. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 كسي روش ديگه اي سراغ نداره كه بشه يه رم ميكرو رو آنلاك كرد؟ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 سلام آقا پست شما از جایی که کپی کردید ناقصه لطفا تصحیح کنید و پست رو باکسی چیزی بزارید. Atf هم قابلیت رمز برداری توی باکسش هست ولی اون روشش زمان بره نسبت به روش دوستمون رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 بله atf هم این قابلیتا داره حتی بست هم میتونه پسورد مموریا بخونه بنده مواردی بوده atf نمیتونسته پسورد مموریا پیدا کنه با بست رمزشا پیدا کردم لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 18 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2015 كسي روش ديگه اي سراغ نداره كه بشه يه رم ميكرو رو آنلاك كرد؟ سلام..دروود شما میتونید همون طور جناب مرتب عرض کردن استفاده بکنی... یا انلاکر مموری بخری برای انلاک مموری... و یا از گوشی های همچون 3250-n73-n82-n95 انلاک کنی در باره n73 از اینهایی که مموری تبدیل میخوره... موفق باشی... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.