sedigh.918 11 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 بسم الله الرحمن الرحيم فرا رسيدن ماه مبارک رمضان پیشاپیش فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، ماه خدا، ماه روزه دارى و پرهيزكارى و عبادت، و ماه ميهمانى خداوند بر شما عزیزات تبریک عرض میکنیم.از همه شما عزيزان التماس دعا داريم و اميدواريم اعمال همگی مقبول درگاه خداوند متعال باشد. هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 سلام دوستان و اساتید تبریک به شما و همه مسلمانان جهان که تو این ماه ارتباط با خدا رو بیشتر میکنن التمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاس دعا....... irgsm لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 من هر سال روزه هامو میگیرم به شما هم توصیه می کنم بگیرید - حتی برای ظاهر سازی مطمئنا تو کارتون هم تاثیر بسزایی داره - اینو به صراحت میگم انشالله طاعات و عباداتون مورد درگاه الهی باشه موفق و ماندگار باشید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
s.abasi 11 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 سلام فرا رسیدن این ماه پر برکت (برا من به شخصه هر سال پر برکته) رو به همه شما اساتید و بزرگواران تبریک می گم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.