mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلام مشتری یک گوشی آورده.............وقتی سیم کارت وارد میکنی لمس خود بخود کار میکنه.... بدون سیم کارت هیچ مشکلی نداره وایپ از ریکاوری زدم لمس شون عوض کردم بازهم نمیشه لطفا کمک کنید. If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلام..دروود دوست عزیز بیشتر این مدلهای جدید مشکل نرم افزاری زیاد دارن... شما یبار گوشی رو فلش کنید... اعلام نتیجه کنید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلام..دروود دوست عزیز بیشتر این مدلهای جدید مشکل نرم افزاری زیاد دارن... شما یبار گوشی رو فلش کنید... اعلام نتیجه کنید... فلش زدم بازهم همینجوریه If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
ashkan530 13 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 با سلام و درود من هم یدونه مشتری اورده با سیم کارت ریستارت میکنه یا میزاری سیم 2کلا هنگه ولی بدون سیم خوبه.فلش هم زدمً@*&،8855 لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 با سلام و درود من هم یدونه مشتری اورده با سیم کارت ریستارت میکنه یا میزاری سیم 2کلا هنگه ولی بدون سیم خوبه.فلش هم زدمً@*&،8855 یه مدل دیگه برا من اومده بود ریستارت می شود من باترشو عوض کردم درست شد با یه باتری دیگه تست کن ببین چی میشه زاستی تازه یادم اومد یه مدل دیگه اومد سیم کارت می ذاشتی ریستار می شد فلش زدم بازم حل نشد باتریشو عوض کردم درست شد. البته گوشی تاشو بود سامسونگ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ashkan530 13 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 با باطری دیگه بالا میاد ولی بازم تاچ کار نمیکنه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 با باطری دیگه بالا میاد ولی بازم تاچ کار نمیکنه اول فلش بزن بعد تست اگه نشد با یه تاچ دیگه تست کن ببین چی میشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 31 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2016 با سلام یه مورد همین گوشی اومده واسم سیم کارت میزاری کلا هنگ می کنه فلش هم زدم آخرین نسخه نرم افزاری لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 31 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2016 سلام با یه باتری دیگه تست کن بیشتر اوقات باتری مشگل داشته باشه این ایراد میخوره GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 31 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2016 سلام مشکل از تاچه اما چون فلت تاچ مستقیم به برد متصل نمیشه شما باید تاچ و السیدی را با هم عوض کنی البته این مورد برای بنده بصورت تجربی بوده گوشی تاچشا تکی عوض کردم با سیمکارت هنگ میکرد با تعویض دوتاش با هم مشکل برطرف شد تست کنین مشکلش همینه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.