taher 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 با سلام خدمت اساتیدمحترم تبلت هیندای برام اوردن که السیدیش خراب شده بود منم السیدی رو دراوردم ویه عدد جدید وصل کردم ولی لایت نداشت با شکسته خودشم دیگه لایت نداره فکر کنم چونکه باطریش رو درنیاوردم و السیدی رو دراوردم لایتش مشکل پیدا کرده ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 این دو قطعه رو تست کنید در صورت معیوب بودن عوض کنید Download untitled JPG برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2015 سلام دوست عزیز ......... فقط یک نکته در مورد تعویض دیود مورد نظر برای تبلتها از 3 نوع دیود با شماری فنی های sl و wa و فکر کنم sr اخری رو دقیق یادم نیست استفاده شده که در مواردی با جا زدن ان باعث اسیب بیشتر در مدار خواهد شد البته روی موارد کمی از تب ها اینطور هست یعنی هم مدل باید انتخاب کنید شماره فنی یکی باشه فقط جهت اطلاع گفتم یا علی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.