M@HDi 35 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلام با برنامه ی CPU-Z هم میشه نوع cpu را تشخیص داد البته در حالت روشن لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 سلام البته اگه مثل من معتاد bst باشید راحته تشخیصش چون اول باید اسکن کرد و اگر نشناخت می فهمی اصلی نیست ولی کلا به نظر من توی بیشتر موارد میشه فرق اصلیش و تقلیبی رو به راحتی متوجه شد حتی فقط بیاد تو دستت میتونی متوجه بشی رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 علی جا به این راحتی ها هم که میگی نیست داداش بعضیهاشون به قدری نزدیک به اصلی هستند که اصلا شک نمیکنی چکش کنی. از نظر کیفیت تصویر دوربین روونی کیفیت قاب و بدنه واقعا عالی هستند . یه نمونه یکی از مشتریها که راننده ترانزیت هست از اروپا اورده بود اس3 میخواست فارسی کنه یه نصف روز الافش بودم تا متوجه شدم قلابیه به طرف که گفتم باورش نمیشد میگفت همونجا به چند تا فروشگاه و تعمیرگاه نشون دادم همه تایید کردند که اصلیه .زنگ زده بود به طرف که ایرانی هم بود جریان رو گفته بود طرفم گفته بود اگر بیاری ثابت کنی فیکه 500 دلار بالا بهت میدم =)) اره داداش چینی ها اینجور ادمهایی هستند.(((((((((( لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 در تکمیل فرمایشات استاد شهرام عرض کنم بعضا هم با باکس اینفو و ... میدن و ترمیم سریال اوکی میدن و خاموش میشن !!! نمونه بارزش s7562 آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2015 دوستان این گوشی ها رو در حالت خاموش با گرفتن ولوم پایین و وصل کردن یو اس بی میبینین که درایئر mtk رو نمایش میده به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.