mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 همکاران عزیزی که باکس spt دارن به نظرشون ارزش خرید داره یا هزینه کنیم باکس قدیمیustproدارم که بدون استفاده است وتبدیلش کنم به spt... من یک باکس ust proدارم که ازش استفاده نمیکنم هزینش چقدره تبدیلش کنم به باکس spt ? GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2015 همکاران عزیزی که باکس spt دارن به نظرشون ارزش خرید داره یا هزینه کنیم باکس قدیمیustproدارم که بدون استفاده است وتبدیلش کنم به spt...من یک باکس ust proدارم که ازش استفاده نمیکنم هزینش چقدره تبدیلش کنم به باکس spt ? بنده هم روی ust اکتیو کردم و راضیم تنها فرقش اینه که ust روی ویندوز 7 نصب نمیشه هزینه اکتیو پیغام خصوصی شد !!! آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 26 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2015 همکاران عزیز.... کجا تبدیل میکنه باکس ustpro به spt ? کاوش زنگ زدم گفتن انجام نمیدیم. جایی دیگه هست؟ GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 26 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2015 همکاران عزیز....کجا تبدیل میکنه باکس ustpro به spt ? کاوش زنگ زدم گفتن انجام نمیدیم. جایی دیگه هست؟ با MOOSAVI_GSM تماس یگیرید یا پیام خصوصی بهشون بدید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.