taher 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم بندهخ قبل از هر چیزی بگم اصلا تا حالا گوشی اپل کار نکردم.بنده میخوام رو گوشی 4sبرنامه واتساپ نصب کنم لطفا راهنماییم کنید که فایلشو از کجا گیر بیارم و چطور نصبش کنم.گوشی جلبرینگ هم نیستش چونکه سدیا روش نیست ولی رو گوشی کلی نرم افزار نصب شده بنده هم اخرین ورزن ایتونز رو گرفتم ونصب کردم ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 درود دوست عزیز بهترین گزینه برا کار کردن برنامه تانگبو هستش خدمت شما موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 استاد نصبش کردم فایل واتساپ رو میشه برام قرار بدین لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 داخل خود نرم افزاری که دادیم هستش بخودت یکم زحمت بده و دانلودش کن موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 در قسمت 1 اسم برنامه را تایب کنید در قسمت 2 جستجو را زده ودانلود کنید لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 فقط یه سوال اونم اینکه بنده گوشی رو به سیستم وصل کردم ولی برنامه شناسایش نکرده ایا روش خاصی برای کانکت شدن به نرم افزار تانگبو هستش با تشکر لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 سلام دوست عزیز راحت ترین روش رو دوستان به شما گفتن کابل رو تعویض کنید مطمعا باشید درست میشه اگرم نشد از طریق وای فای گوشی برنامه سیپ چه رو نصب کنید و از طریق سپب چه برنامه رو دانلود کنید یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 استاد گوشی زو با برنامه ایتونز میشناسه ولی با برنامه های دیگه کانکت نمیشه لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 خوب ببین اول یه اپل ایدی برای خودت بساز تا بعد http://forum.gsm-developers.ir/thread507.html Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.