mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 دوستان یک سامسونگ G313Hاومده که سریال نداره وnullشده.باکس Z3XوBST هم دارم.اساتید اگه کسی راه چاره ای داره کمک کنه ممنون میشم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2015 اول روت کن بعد با z3x repair را میزنی وشما تیک های مربوطه را زده و شماره سریالو وارد میکنی لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 ممنون دوست عزیز تست میکنم خبر میدم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 12 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2015 همکارعزیز فلش زدم گوشی دیگه روشن نمیشه وفلش هم قبول نمیکنه گمون کنم بوت گوشی پریده راه ترمیم بوت این مدل وهم میگید که راه بندازمش وگرنه باید خسارت بدم.ممنون میشم کمک کنید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.