mehdikot 10 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 عرض سلام خدمت اساتید محترم مشتری گوشی اورد که یکی از همکارها تبدیلش کرده بود به اندروید گوشی فارسی نداره و صفحه ی منو هم نداره کلا رامش خوب نیست رام تست شده بدون باگ و فارسی اگر دارید لطفا لینکش رو بگذارید در ضمن روش فلشش رو بفرمایید من یک سال پیش این گوشی رو فلش کرده بودم فایلهاش کلا پاک شد ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 درود دوست عزیز وقتی اندروید هست پس ریکاوری داره.. شما ببرید ریکاوری و یک رام سیانوزن حالا هر ورژنی بزنید به شخصه 4.1.2 میزنم.. اگر ه مشکلی هست دونه به دونه بپرسد تا بهنر راهنماییت کنم یا اگر دوست داری دونه دونه میگم از اول واسش خودت بوتلودر رادیو و ریکاوری بزنی تا دوباره یادت بیاد.. موفق باشید.. لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 من یادم میاد که گوشی رو یه روز طول کشید فلشش کنم چون اولین بارم بود فارسی داشت الان هر چی میگردم دنبال فایلش پیداش نمی کنم یه فایل تست شده که فارسی داشته باشه بدید من فلشش کنم اگر مشکلی پیش اومد سوال میپرسم مشکل مشتری اینه که فارسی نداره. لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 دوستان راهنمایی نمی کنید؟؟؟ لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 درود دوست عزیز دنبال لینک میگردم اگر پیدا نکردم واستون اپ کنم.. لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 تشکر منتظرم لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 پیدا نشد؟ امشب باید تحویلش بدم ممنون میشم لینک بگذارید. تشگر لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 درود دوست عزیز خدمتت HD2 لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 تشکر بابت اپلود فایل لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 تشکر بابت اپلود فایلبرای فلش گوشی از چه مرحله ای باید شروع کنم؟ چطور به حالت ریکاوری ببرم؟ دوست عزیز تعمیر کاری؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.