perspolis 17 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 یکی از اساتید گفتن باید سوپر ای ام ال کنی خب الان پیشنهاد شما درباره مشکل من چیه سه روزه داغونم کرده سریال عوض کردم فلش کردم انلاک کردم همه کار کردم نشده لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 یکی از اساتید گفتن باید سوپر ای ام ال کنی خب الان پیشنهاد شما درباره مشکل من چیه سه روزه داغونم کرده سریال عوض کردم فلش کردم انلاک کردم همه کار کردم نشده من نظر خاصی ندارم ازاین موردهای حل نشدنی برای خود منم اومده - الان یه s6812i جلو دستم دارم دوماهه اینجاست و مشکل no service داره برای آخرین قدم پیش یه همکار ببری تا با SPT براتون سریال چنج کنه - چیز دیگه ای به نظرم نمیرسه متاسفانه آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 کرک spt تازه اومده با اون میشه عایا ؟؟؟؟ لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 سلام از اونجایی که spt وقتی سریال میزنه دیگه نیازی به repair network نیست بنابراین فکر میکنم اگر از اول با spt اینکارو انجام بدید یعنی ریپیر ای اف اس و بعد چینج سریال ممکنه مشکل براحتی برطرف بشه هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 کرک spt تازه اومده با اون میشه عایا ؟؟؟؟ تست نکردم و شنیدم کرکش فیک و تقلبی هست!!! آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 کرکش مربوط به یک سایت روسیه که پسورد رو فقط به کاربرای خودشون میدن هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 کرکش رو من دارم اگه میشه راهنمایی کنید چطوری باید سریال رایت کنم مثل z3x روشن باید باشه یا حال دانلود مد لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 جل شد ممنون از همگی لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 جل شد ممنون از همگی درود دوست عزیز از اعلام نتیجه.. لطف میکنی اعلام کنید چگونه؟؟؟ موفق باشید لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 با همون باکس spt سریال رایت کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.