perspolis 17 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 کسی راه حلی نداره ؟؟؟؟ لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 درود.... کمی جستو جو کنید دوست عزیز.. http://forum.gsm-developers.ir/thread211.html معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2015 اونا رو این جواب نمیده کسی فایل سرت واسه این مدل نداره ؟؟ چطوری با bst سوپر imel کنم این مدل رو ؟؟؟ لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 دوست عزیز این مدل از سری broadcom هست و فایل cert و یا qcn اصلا نداره رای این مدل تنها کاری که میتونید نرم افزاری انجام بدید چنج سریال و فلش هست [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 72%, bgcolor: #FEFEFE] [/TD] [/TR] [/TABLE] آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 سریال هم چنج کردم و فلش زدم بازم جواب نداد لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 دوست من ببین تو لیست z3x قسمت repair این مدل فعال هست؟ من الان دسترسی ندارم. اگه اوکی بود repair network بزن درست میشه. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 نه فعال نیست لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 نه فعال نیست پس باید super imei رایت کنی. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2015 ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری سوپر اییل کنم z3x -bst دارم لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 عزیزان سری broadcom هیچ تنظیماتی برای این کار نداره s*u*p*e*r imei میدونید چیه؟؟ همون سریال هست که به همراه cert و qcn برروی گوشی رایت میشه یعنی باکس فایلهای cert & qcn رو بعد از رایت سریال بطور خودکار رایت میکنه!!! QCN مخفف QUALCOM CALIBRATION NETWORK CERT هم که مخفف CERTIFICATE معنای لغوی : گواهینامه - معنای تعمیراتی هم : تنظیمات بخش های امنیتی که شبکه هم جزیی از اون هست این مدل س***و***پ***ر سریال نداره!!!! آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.