iraj 104 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2015 سلام دوستان مرورگر اینترنتش رو بروز کرده بود و اپرا شده بود و کانکت نمیشد من فلش کردم به حالت اول بازگشت اما هرکاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه با وای فا هم تست میکنم میزنه ابدیت بشه مرورگر.میشه دانگرید کرد این مدل رو ورژنی که نصب کردم 14.0.5....؟؟ irgsm لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2015 دوست من تنها راه اینه که از اپرا مینی ادیت شده استفاده کنید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2015 کسی داره ؟اخه میگه امکاناتش خوبه خود مروگرش فیس بوک و چندتا امکانات دیگه داره irgsm لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2015 این مشکل مختص به شما نیست!!!! سعی کنید مرورگر دیگه نصب کنید... بهترین راه نصب مرورگر دیکه هستش.... لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2015 این مشکل مختص به شما نیست!!!!سعی کنید مرورگر دیگه نصب کنید... بهترین راه نصب مرورگر دیکه هستش.... کلا کانکت نمیشه ؟؟؟ irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2015 دانگرید ؟؟؟؟ irgsm لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2015 سلام دوستان مرورگر اینترنتش رو بروز کرده بود و اپرا شده بود و کانکت نمیشد من فلش کردم به حالت اول بازگشت اما هرکاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه با وای فا هم تست میکنم میزنه ابدیت بشه مرورگر.میشه دانگرید کرد این مدل رو ورژنی که نصب کردم 14.0.5....؟؟ درود دوست عزیز منظور شما اگه دانگرید ورزن گوشی هست باید بگم گوشیهای سری آشا دانگرید نمیشه ولی اگه میخواهید از مرورگر فیلتر شکن استفاده کنی باید ادیت شده شو جستجو کنی موفق باشید موضوع بسته شد A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.